Home / Nieuws / Win een GRATIS karpervis weekend voor 2 personen!

Win een GRATIS karpervis weekend voor 2 personen!

Gratis weekend karpervissen winnen?

De hengelsport en outdoor fair op het Eiland van Maurik staat weer voor de deur. En dit is altijd goed voor iedere karpervisser. Waarom? De mooiste acties en leukste prijzen worden weer bedacht. Cipro baits komt dit jaar wel met een hele goede actie. Want wat hebben ze bedacht???

Cipro boilies werppijp contest.

Iedereen kan mee doen en meedingen voor het gratis karpervis weekend in Belgie. Hoe? Een opblaasring in het water is uitgezet als doel. Mik jij er minimaal 5 boilies door dan maak je kans voor deze prijs. Gratis vissen bij de The Carp Specialist! Lukt het je niet? Geen nood. Zelfs dan maak je nog kans op gratis prijzen.

gratis karpervissen weekend winnen

Koud en zoet en lekker!

Niet alleen deze actie komt uit het team van Cipro. Er staat nog een speciale ijskoude verassing te wachten op jou als je naar deze beurs gaat. Wat het is? Bezoek dan stand 22!

Meer info over deze acties zie je op de Facebook pagina van Cipro. Ga hier naar Cipro boilies of op de site van De Fair! 

Share Button

Over Martijn vd Beek

De auteur van dit artikel is Martijn van de Beek. Met karpervissen begonnen in 1996. Zijn passie van het vissen op karper doorgeven aan de jeugd is een van zijn favoriete bezigheden. Niets missen? Stuur hem nu een vriendschap verzoek op Facebook!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*