Home / Nieuws / Vissen verboden in Amsterdam?

Vissen verboden in Amsterdam?

Partij van de Dieren: Visverbod in Amsterdam.

Laatste update: Hengel verbod Amsterdam

Terwijl de wereld op de kop staat met o.a. werkeloosheid, bio-industrie I.S. en ebola trekt de Partij van de Dieren weer aan de noodrem voor belangrijkere zaken. Het vissen moet verboden worden in de 020 oftewel Amsterdam. Voor de tweede keer trekt de plaatselijke afdeling van de Partij van de dieren de aandacht voor een visverbod.

Hypocriet

Hoe hypocriet zijn de bij de linkse elite hobby club? Naar mijn idee behoorlijk… Ritueel slachten geen probleem… Maar vissen in een land vol water dat kan toch niet! Ergens voel ik met dit eventuele visverbod weer een Nederlandse traditie bijna verloren gaan.

Waarschijnlijk is het verbieden van ritueel slachten een behoorlijke discriminatie of zijn ze bij de partij bang voor de bontkraagjes. Sportvissen wat al eeuwenlang beoefend wordt moet natuurlijk wel verboden worden, want dat is behoorlijk zielig…

Het bericht

hengelennaaraandacht

Gaat het vissen er nu aan?

Het is voor de tweede keer dat de partij dit voorstel indient in Amsterdam. Voor mijn gevoel gaat het een keer gebeuren, misschien duurt het nog jaren… Al denk ik vaak van niet dat het nog jaren duurt voor dat er ergens een verbod komt.

Het vorige indienen van een visverbod in april 2014 is er toen niet van gekomen. Alleen steeds vaker wint onzin van zin, bekijk het maar eens met de zwarte pieten kwestie. Totaal onvoorstelbaar en het kost de belasting betaler ook nog een vermogen! Je mag er enigszins voor de Amsterdamse vissers hopen dat het er niet van komt en dat de partij met domme ideeën achter het net vist.

Mocht het visverbod er komen… Gelukkig hebben we de vette beelden nog!

Video: Sander Kunst

Meer info en bron:

At5

Geenstijl 

Het parool

 

Share Button

Over Martijn vd Beek

De auteur van dit artikel is Martijn van de Beek. Met karpervissen begonnen in 1996. Zijn passie van het vissen op karper doorgeven aan de jeugd is een van zijn favoriete bezigheden. Niets missen? Stuur hem nu een vriendschap verzoek op Facebook!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*