Home / Karperspullen / The bivvy bank – Stroom tijdens vissen op karper

The bivvy bank – Stroom tijdens vissen op karper

Vroeger gingen we uit vissen met een hengeltje en namen een aardappel als aas mee. Anno 2017 is hier niets meer van over, we gaan op stap en we pakken eerst onze elektronica in.

Voor langere sessie nemen we onze smartphone mee, tablet of I-pad, fototoestel, voerboot en sommige zelfs een portabel dvd speler.

The bivvy bank – Ideaal voor lange sessies

Op zich niets op tegen, maar die dingen gaan ook wel eens leeg en dan zit je aan de waterkant met je mooie elektronica. Voor diegene die op een lange sessie behoefte hebben om te laden en te laden en zelfs te herladen is er nu dan de bivvy bank.

De bivvy bank is afkomstig uit Engeland en je laat hem thuis op voor je je sessie gaat doen en aan de waterkant kan je al je apparatuur die op 12 volt werkt ermee opladen.

bivvybank logo

Zonnenpaneel 

De bivvy bank wordt geleverd met een zonnepaneel zodat er ook gelijk bijgeladen kan worden en als uitgangen heeft hij 2 usb poorten, een setje (kleine accuklemmen) en een 12 volts autolader. Voor de technische specificaties raad ik je aan om op de website van de bivvy bank te kijken daar heeft deze jongen geen verstand van.

Wat ik wel weet is dat de bivvy bank ons een week lang zonder enige problemen van power heeft voorzien bij de producten die we bij ons hadden. Voor meer info: www.thebivvybank.co.uk

bivvi bank

Share Button

Over Rene de Vries

De auteur van dit artikel is Rene de Vries. Hij vist sinds 1996 op karper. Naast auteur op deze website is hij de eigenaar van het reisbureau Fransekarpers.nl voor karpervisvakanties met of zonder accommodatie. Niets missen? Stuur hem een vriendschap verzoek op Facebook of volg hem op Twitter!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*