Home / Karpervisvakanties / Karpervisvakanties met Fransekarpers.nl

Karpervisvakanties met Fransekarpers.nl

Fransekarpers.nl, de reisaanbieder van karpervisvakanties Frankrijk

Fransekarpers.nl is een reisaanbieder van karpervisreizen naar Frankrijk die in 2012 is ontstaan doordat de beheerder van de site jarenlang vele goede contacten en relaties in Frankrijk heeft. Op de site staat een assortiment Franse betaalwateren en accommodaties aan de rivier de Lot.

De focus ligt in eerste op wateren met een accommodatie die exclusief af te huren zijn. Dit maakt hen echt uniek voor uw karpervisvakanties Frankrijk.

Karpervissen in Frankrijk met en zonder accommodatie.

Ze hebben er bewust voor gekozen om dit soort watertjes op deze site samen te voegen, omdat de reguliere karper reisaanbieders deze meestal links laten liggen. Terwijl dit vaak watertjes zijn die uitermate geschikt zijn om met het gezin of als echtpaar te bezoeken.

Een gezinsvakantie in Frankrijk en dan nog karpervissen ook! Natuurlijk zal het een heel eenzijdig aanbod worden wanneer de focus volledig op dit soort accommodaties gelegd zal worden, dus ook voor de wat grotere wateren bent u bij fransekarpers.nl ook aan het goede adres.

karpervisvakanties frankrijkVoorbeeld van een karpervisvakantie.

Als voorbeeld van een water met een accommodatie noemen ze graag Les basses Bertherries. Dit is niet voor niets.  Er staat een luxe huis op het terrein met een compleet ingerichte keuken, een poolbiljart en 3 slaapkamers die plaats bieden aan totaal zes personen. Naast deze luxe is het een prachtige locatie om te karpervissen, zijn de Franse karpers hier sterk en te vangen tot 47 pond. Hier vermaakt u zich dus zeker als karpervisser, net als uw familie of vrienden.

20 bestemmingen in Frankrijk

Anno 2014 hebben ze ruim 20 bestemmingen, met of zonder accommodatie. De accommodatie kan verschillen van een blokhut tot een compleet ingericht vakantiehuis. Wij denken dat we voor nagenoeg iedereen die wel eens op een betaalwater vist of belangstelling heeft voor een betaalwater iets hebben. Kunnen zij echter niet aan uw wensen voldoen, dan zullen ze dat eerlijk melden. Op alle wateren mag u overigens nachtvissen en indien u hier behoeft aan heeft uw bivy opzetten.

Nieuw water om te karpervissen in Frankrijk

Nieuw in het programma voor 2015 is L’etang Noir, een water in de buurt van Limoges. Dit water verhuurt inclusief alle materialen en maaltijden. Zo is ook met een kleine(re) auto een betaalwater goed bereikbaar.

karpervisvakantie frankrijk familie

Verspreid betalen

Voor 2015 bieden we op een aantal wateren gespreid betalen aan voor uw karpervisvakanties Frankrijk. U hoeft dus niet te wachten met boeken tot u voldoende gespaard heeft om er vervolgens achter te komen dat de mogelijkheden heel beperkt zijn.

Een onvergetelijke karpervisvakantie Frankrijk boeken? Ga nu naar www.fransekarpers.nl

Share Button

Over Martijn vd Beek

De auteur van dit artikel is Martijn van de Beek. Met karpervissen begonnen in 1996. Zijn passie van het vissen op karper doorgeven aan de jeugd is een van zijn favoriete bezigheden. Niets missen? Stuur hem nu een vriendschap verzoek op Facebook!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*