Home / Karpervissen Frankrijk / Vissen op karper in Frankrijk met huisje

Vissen op karper in Frankrijk met huisje

Karpervissen Frankrijk huisje.

Met je gezin, familie of vrienden op pad naar Frankrijk om te karpervissen? En jij zoekt in het Franse land een prachtige bestemming met een huisje om te genieten van een visvakantie? Dan zit je goed op deze pagina en krijg je het overzicht met 4 super interessante locaties in Frankrijk om te vissen op karper vanuit een huisje. De bestemmingen zijn opgedeeld in openbaar water en betaalwateren.

Huisjes openbaar water in Frankrijk.

#1. Claraic. (Gîte La Chaloupe)

karpervissen Frankrijk huisje

Het huisje en gezin

Alle ingrediënten voor het karpervissen in Frankrijk in een huisje zijn hier aanwezig. Bij het zien van de foto’s droom je al compleet weg in het paradijs van een karpervisser. Een compleet ingericht vakantiehuis direct aan de rivier de Lot maakt het vissen en vakantie compleet.

Viswater en karpers

Dit huisje vind je bij Clariac in regio Aquitanië in Frankrijk. Karpervissen op de Lot is niet direct de makkelijkste opdracht, maar met het bootje wat te huur is zijn vele stekken en grote karpers bereikbaar

Afstand vanaf Utrecht: circa 1200 km.

#2. Bouyssac la Rivière

huisje karper frankrijk

De accommodatie 

In een tuin liggend turend vanaf het overdekte terras naar je stekken in de Lot. Heerlijk! Een prachtige huisje en tuin waar alleen maar vakantie sfeer te proeven is. Niet helemaal waar… Wijnliefhebbers komen ook tot hun recht in deze “gite”

Karpers aan de Lot

Het huisje om te karpervissen staat eveneens aan de prachtige rivier de Lot. Om te vissen op karper zijn er direct mooie stekken zichtbaar, maar ook onder water is er genoeg te ontdekken aan hotspots. Het vissen gebeurd vanaf een giga rotsplaats.

Afstand vanaf Utrecht: circa 1070 km.

Accommodaties aan Franse betaalwateren.

#1. Carp Quarry

karpervissen Frankrijk huis gezin

Het huis en gezin

Dit huis heeft alles er op en aan wat je kunt bedenken, kortom voldoende ruimte voor 6 personen maar ook een vriezer en vaatwasser zijn geïnstalleerd in deze vakantie woning. Aanschouw vanuit het huis de echte woeste Franse natuur in Bretagne waar tot 1936 gebruik is gemaakt van een graniet groeve.

Het vissen op karper

Vissen op karper in een ambiance die je nooit meer tegen komt op heel de wereld. Een meer met dieptes tot 15 meter en omvangen door hoge granieten rotsen met alles wat daarin leeft. Grote karpers vangen in een omgeving die je nooit meer vergeet.

Afstand vanaf Utrecht: Circa 900 km.

#2. Limousin.

huisje karper frankrijk

De woning en familie

Karpervissen in Frankrijk met een huisje geschikt voor kinderen. Een prachtige gerenoveerde boerderij met flink aangelegde luxe als een zwembad en een pool tafel. Kortom, heerlijk vertoeven in de compleet omheinde tuin!

Karper

Het bestand met karper is toch echt wel top in “The Lake” Karpers tot 42 pond zwemmen er in volle glorie rond en karpervissen is alleen toegestaan voor jou als verhuurder. Alleen recht dus! Echt een adembenemend water van 3.5 hectare midden in de natuur in Frankrijk.

Afstand vanaf Utrecht: 857 km

Karpervissen Frankrijk in een huisje.

Meer vissen op vakantie? Ga naar karpervisvakanties

Karpervissen Frankrijk huisje

Share Button

Over Martijn vd Beek

De auteur van dit artikel is Martijn van de Beek. Met karpervissen begonnen in 1996. Zijn passie van het vissen op karper doorgeven aan de jeugd is een van zijn favoriete bezigheden. Niets missen? Stuur hem nu een vriendschap verzoek op Facebook!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*