Home / Karperspullen / Karpervis apps | Aanvulling of modegrill?

Karpervis apps | Aanvulling of modegrill?

Inmiddels kennen we allemaal wel de zogenaamde “Deeper”. De deeper is een fish-finder die gebruikt maakt van een app en de apps daar wil ik het vandaag met jullie over hebben. Is de app een welkome toevoeging op het vissen, ik ben de trotse bezitter (als teamlid van het Nederlandse team laat dat even duidelijk zijn) van de New Direction tackle beetmelders en ontvanger.

Bivvy app

Naast dat er een aantal leuke opties op de beetmelders (standaard geleverd met snag ears met verlichting om er eens eentje te noemen) zitten. Het is daarnaast mogelijk om een app te downloaden, zodat je vanuit je bivvy alle instellingen op je beetmelders kan instellen.

karper app

ND voerboot app

Naast deze app voor de beetmelders is nu ook de ND voerboot gelanceerd, ook hiervoor is een app beschikbaar, de app geeft real time info over de exacte positie van de boot.

Is de app een welkome aanvulling op onze visgerei of is het een modegrill die weer overwaait?

Ik ben benieuwd of er meerdere merken zullen volgen met een app voor het één of het ander. Wat ik wel weet dat de apps gebruik maken van je telefoon en dan kom ik weer uit dat een telefoon ook leeg gaat, dit opent dan weer mogelijkheden voor de bivvybank waar ik eerder over heb geschreven.

Share Button

Over Rene de Vries

De auteur van dit artikel is Rene de Vries. Hij vist sinds 1996 op karper. Naast auteur op deze website is hij de eigenaar van het reisbureau Fransekarpers.nl voor karpervisvakanties met of zonder accommodatie. Niets missen? Stuur hem een vriendschap verzoek op Facebook of volg hem op Twitter!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*