Home / Karper / Karper magazine

Karper magazine

Karper magazines

karper magazine

Magazines over karpervissen zijn er te kust en te keur. Ieder karper magazine heeft zijn eigen kenmerk en eigen charmes. Op deze pagina ziet u een overzicht met de bladen in Nederland, buitenland. Van ieder blad krijgt u een cover te zien en daarbij de snelle kenmerken.

Karper magazine Nederland

Spiegelmagazine

karpermagazine spiegel

6 maal per jaar verschijnt dit goed gevulde karper magazine op de mat. Sfeerverhalen, technische tips, reviews, informatie over aas, spraakmakende vangsten en de laatste nieuwtjes uit de wereld van het karpervissen krijg je onder ogen in dit magazine. Daarnaast altijd leuke acties, zowel in het magazine als online.

Karper

karper

Karper-magazine kent ook 6 maal per jaar een uitgave. Dit magazine wordt door karpervissers voor karpervissers gemaakt. Elke uitgave staat bol van de mooiste avonturen in binnen- en buitenland, praktijkgerichte tips, verschillende technieken, rig artikelen en natuurlijk de nieuwste producten.

Karperwereld

de karper wereld

Ook om de maand verschijnt er een uitgave van dit blad. Bij een jaarabonnement op Dé karperwereld ontvang je tevens gratis toegang tot het digitale magazine! De papieren versie nodigt zeker uit om er voor te gaan zitten. Een mooi magazine met diepgaande artikelen over alles wat met karpervissen te maken heeft.

De karper (KSN)

ksn de karper

Het lijfblad van de KSN is zeker een karper magazine te noemen. 4 maal per jaar valt het op de mat bij karpervissend Nederland. Met elke keer weer 80 pagina’s boordevol kennis, informatie, foto’s, actualiteiten en nog veel meer karperwetenswaardigheden. Kenmerkend: Voor en door leden.

Magazines karper Buitenland

Monkeyclimber

monkey

Een blad afkomstig vanuit onze zuiderburen. Monkey Climber magazine verschijnt twee keer per jaar (Winter / Zomer) en telt net geen 100 pagina’s. Artikels mét inhoud, beklijvende vis- én natuurfoto’s, sterke diepte interviews.

CARPology Magazine

10253

Het dikste karper magazine wat ik ooit in handen heb gehad. Fijn om te lezen overzichtelijk met vette platen. Engels geschreven maar boordevol tips.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*