Home / Materiaal / Handige apps voor karpervissers

Handige apps voor karpervissers

3 x een handige app voor het karpervissen.

Een leven zonder app’s is haast niet meer denkbaar voor velen onder ons. Karpervissen of karper apps zijn daarmee ook flink in opkomst en worden veel gebruikt omdat ze vaak erg handig zijn. In dit artikel zie je informatie over 3 handige apps die het vissen op karper net iets makkelijker kunnen maken.

Onderaan het artikel zijn nog veel meer handige apps bijgevoegd. Gewoon omdat ze leuk, irritant, handig of grappig zijn.

karpervissen apps

 Visplanner app:

visplanner app

Wat bied de app van Visplanner.nl?

Een grote maar handige app die je als karpervisser moet hebben. Welk water jij ook bevissen wilt in Nederland met deze app zie je direct welke vergunningen je nodig hebt. De visplanner app is ontwikkeld door Sportvisserij Nederland en geeft veel meer dan alleen maar vergunning informatie.

Je ziet direct de dichtsbijzijnde hengelsportwinkels en bijvoorbeeld de trailerhellingen in de buurt. Handig dus! Voor meer informatie bekijk de video of klik op de daar onderstaande link.

Video visplanner

De app van visplanner downloaden of meer informatie? Ga naar www.visplanner.nl

CarpRules App:

carp rules app

Wat bied de app van Carp rules?

Karpervissen in Frankrijk? Dan moet je deze app op je phone hebben! Voor iedereen die gaat karpervissen in Frankrijk biedt deze app een uitkomst voor veel narigheid. Voor alle openbare wateren bevat de app informatie per viswater. Niet alleen vergunningen maar ook een uitgebreide informatie van ieder water is beschikbaar.

Nooit geen problemen meer met de Garde de Pêche, omdat jij over alle informatie van de openbare Franse wateren beschikt. Meer info? Check de video of klik op de daar onderstaande link.

Video Carp rules

Meer informatie over deze app of direct downloaden? Ga naar www.carprules.nl

Big carp app:

big carp app

Sla al je data op met deze Big Carp App

Een goed data overzicht kan je echt meer karper laten vangen. Door data te bewaren kun je in de loop der jaren zien waar en wanneer je iets vangt. Deze data wil je waarschijnlijk niet delen met andere karpervissers. Waar een logboek handig is vervangt deze app de papieren versie.

Je opgeslagen informatie komt niet openbaar en je kunt veel factoren bijhouden. Denk aan aassoort en soort rig. Naast de mogelijkheid voor bijhouden van gegevens krijg je een app vol met tips over karpervissen. Bekijk de video of klik op de link eronder.

Video Big Carp App

Meer info? Ga naar www.bigcarpusa.com/app

Meer apps om te gebruiken tijdens karpervissen

Gidsen:

Vissen gids

Logboeken:

Carp catch log

Weer apps:

Buienradar

www.weatherpro.eu

Weerplaza visweer

Rigs:

Taska rig app

Viswater:

Franse en Engelse karperwateren 

Google earth app

Kopen verkopen karperspullen:

Marktplaats

Overige:

EHBO App

Bait alarm app

Weet jij nog handige karpervis apps die jij gebruikt? Geef ze door en wij plaatsen hem online!

Share Button

Over Martijn vd Beek

De auteur van dit artikel is Martijn van de Beek. Met karpervissen begonnen in 1996. Zijn passie van het vissen op karper doorgeven aan de jeugd is een van zijn favoriete bezigheden. Niets missen? Stuur hem nu een vriendschap verzoek op Facebook!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*