Home / Karper webshops / Geld besparen en goedkoper vissen? Dit zijn de tips!

Geld besparen en goedkoper vissen? Dit zijn de tips!

Tips om karpervissen goedkoper te maken

Iedere hobby kost geld, alleen wij als karpervissers zijn wel een heel gek volkje. Zo gooien wij werkelijk vele euro’s (aas) letterlijk in het water. Vele van ons gaan jaarlijks naar de speciaal georganiseerde beurzen ergens in Nederland en/of België om daar voor vele euro’s materiaal aan te schaffen. We gaan er dan voor het gemak maar aan voorbij dat we entree moeten betalen en benzinekosten hebben.

Bespaar tips

Om onze hobby echt wat goedkoper te maken heb ik vandaag een aantal websites onder elkaar gezet die echt korting bieden met daaronder een korte uitleg. Voor de goede orde wij (deze website) hebben zelf geen bestellingen gedaan om te kijken hoe het met snelheid en betrouwbaarheid is van de webshops.

Anderzijds hebben wij ook geen binding met een van genoemde bedrijven. Affiliate links zijn ook niet gebruikt en zo hoop ik objectieve informatie te laten zien zonder dat er door mij een euro verdient wordt.

Aanbiedinghengelsport.nl

aanbieding hengelsport

We beginnen met aanbiedinghengelsport.nl een kleine site waar een aantal aanbiedingen op een rijtje staan, je weet maar nooit of wat jij wil aanschaffen er tussen staat. Ze geven tot 60% korting op de adviesprijs. De website is een onderdeel van Hengelsport de Ronde Venen.

Voor de website: Klik hier

Hengelsportkorting.nl

hengelsport korting

Als tweede in de lijst nemen we u mee naar de site van hengelsportkorting.nl. Deze website werkt door dagelijks een aantal deals naar uw mailbox te sturen en vervolgens heeft u een aantal dagen de tijd om tot aanschaf over te gaan. Er worden kortingen gegeven tot 58%. Wat wel opvalt is het grote aandeel in kleding op deze website, die er overigens netjes uit ziet.

Voor de website: Klik hier

 Visdeal.nl

vis deal

 

visdeal.nl bent u vast al eens ergens tegengekomen want ondanks de scherpe aanbiedingen timmeren ze behoorlijk aan de weg middels vele online reclames. Deze aanbieder heeft dagelijks een aantal aanbiedingen die u in uw mailbox kunt krijgen of op de website kunt bekijken. Zover wij het hebben kunnen bekijken bieden ze tot 65% korting op sommige aankopen. Tevens hebben ze op de website een outlet waarbij ook zaken met hoge korting gedurende langere tijd worden aangeboden.

Voor de website: Klik hier

Sportvisoutlet.nl

sportvis outlet

 

Als laatste nemen we u mee naar de aanbieder met het grootste assortiment. Op het moment van schrijven staan er op deze site ruim 800 artikelen die u tegen hele mooie prijzen kunt aanschaffen. Deze website heeft altijd een zogenaamde “catch of te week” . Soms gaat deze catch off the week met 63% korting de deur uit. Ook maken ze gebruik van een verrassingspakket die u met 80% korting kan aanschaffen.

Voor de website: Klik hier

Korting, goedkoper en informatie

Voor jou hebben we nu een mooi lijstje samengesteld, maar tips om de lijst groter te maken zijn natuurlijk altijd welkom.

Je dient er wel rekening mee te houden dat er bij de bovenstaande webshop altijd verzendkosten in rekening gebracht worden. Als laatste wil ik niet onvermeld laten dat dit soort websites mooi zijn voor jou en mijn portemonnee maar dat hierdoor wel de hengelsportwinkel op de hoek benadeeld kan worden… Je moet zelf maar uitmaken of dit een probleem voor u is…

Share Button

Over Rene de Vries

De auteur van dit artikel is Rene de Vries. Hij vist sinds 1996 op karper. Naast auteur op deze website is hij de eigenaar van het reisbureau Fransekarpers.nl voor karpervisvakanties met of zonder accommodatie. Niets missen? Stuur hem een vriendschap verzoek op Facebook of volg hem op Twitter!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*