Home / Karpervissen tips / 10 Facebook pagina’s die je niet mag missen

10 Facebook pagina’s die je niet mag missen

facebook pagina karper

10 Facebook pagina’s die je niet mag missen als karpervisser.

Hoe vaak kom jij als karpervisser op Facebook? Facebook is voor vele vissers niet meer weg te denken. Het is ook erg gemakkelijk voor je. Het vele nieuws en ongein vliegen in een razend tempo door je timeline en over je schermen. Daarom schreven we al eerder over karpervissers op Facebook die interessant zijn om te volgen.

Nu volgt een overzicht met 10 actuele en interessante Facebook pagina’s gerelateerd aan het vissen op karper. Wat voor pagina’s? Bekijk nu de leukste, interessantste en lekkerste pagina die jij zeker volgen wilt.

1. De oude karperdoos.

oude doos karper

Foto: Facebook pagina Oude karperdoos

Persoonlijk 1 van mijn eigen favoriete pagina’s op Facebook. Nostalgie, sfeer en de feeling van vroeger komen hierbij een op deze Facebook pagina. Hoewel ik “nostalgie”eigenlijk persoonlijk nog niet mag noemen, met een bouwjaar van begin jaren 80. Komen er op deze pagina toch al veel foto’s voorbij die mij aan mijn begin jaren van het karperen doen herinneren.

 • Vrienden worden met de Oude karperdoos? Klik hier

2. Carp Girl Fishing

karpervissen vrouwen

Foto: Carp Girl Fishing Facebook

Vrouwen en karpervissen… We hebben een foto van de mooiste “karper” uitgezocht. Zoals de paginanaam al doet vermoeden is dit een Facebook pagina vol met vrouwelijk schoon met prachtige karpers. Een pagina met een wereldwijd bereik. Niet zo gek. Als je op hun pagina kijkt, weet je wat ik bedoel!

3. Carp hunters.

carp hunters facebook

Foto: Facebook pagina Carp Hunters

Een Facebook pagina met hele brute en mooie foto’s. Foto’s over karpervissen die het gewoon waard zijn om te liken en te delen. Iedere afbeelding die er geüpload wordt heeft zeker de “WoW” factor inzich. Facebook pagina van grote klasse. Ook regelmatig leuke tips over karpervissen!

4. De KSN

KSN

Foto: Logo KSN

Nieuws, informatie, prijsvragen en verder alles wat de KSN uitademt kom je tegen op de Facebook pagina van de KSN. Naast verslagen over wat er gebeurt is aan bijv. acties en ontwikkelingen binnen de Karper Sportvisserij Nederland, zie je hier ook altijd de aankondigingen voor alle nieuwe evenementen.

5. Carp Vibes

carp vibes facebook

Foto: Carp Vibes Facebook

Toffe foto’s met grote bakken maar ook de foto’s met de sfeer van midden in de natuur komen hier voorbij. Leuke video’s met vele tips en trucs zie je op hun tijdlijn verschijnen. Bekijk alle mooie sfeer foto’s van landschappen en natuurlijk karpers!

6. Pecanje Fishing

pecanje fishing

Foto: Pecanje Fishing Facebook

De meeste foto’s van deze Facebook pagina leveren een “WTF!” moment op. Deze pagina komt volgens mij uit Slowakije, maar is een heus genot om te volgen. Naast de foto’s ook veel video’s die je echt niet missen wilt. De taal is voor mij en waarschijnlijk voor jou niet te lezen, maar deze foto’s zeggen genoeg.

 • Pecanje Fishing bekijken? Klik hier 

7. Carp Whisperer

carp whisperer

Logo: Carp whisperer

Ik weet bijna zeker dat jij Ernesto Kamminga kent. Wat een top visser! Op deze pagina geeft hij ontzettend veel tips en trucs over het karpervissen. Naast dat komen er diverse links voorbij naar leuke artikelen afkomstig vanaf de gelijknamige website.

 • Bekijk Carp Whisperer op Facebook: Klik hier

8. Karperspullen te koop.

karperspullen te koop

Foto: www.karpervissenuniversiteit.nl

Dagelijks een grote dosis karperspullen die te koop aangeboden worden op Facebook. Van beetmelders tot boiliepijpen. Van visboten tot onthaakmatten. Kopen en verkopen kan een ieder die lid is van deze Facebook groep. Alle advertenties worden eerst gecontroleerd voordat ze online komen. Lees dus eerst de voorwaarden voordat je iets plaatst!

9. Riviervissers (karper)

karper op de rivier de geul

Foto: www.karpervissenuniversiteit.nl

Tips en mooie foto’s komen hier vaak voorbij over karpervissen op de rivier. Er is een woord wat deze Facebook pagina uitdraagt: Beleving! Je hoeft niet eens zelf iets te plaatsen om te genieten van de passie van al deze riviervissers. Top pagina!

 • Lid worden van de Riviervissers karper? Klik hier

10. Karpervissen Universiteit

Wij gaan ervoor om onze eigen Facebook pagina zo up2date en interessant mogelijk te houden. Zoveel mogelijk nieuws en tips aan te bieden, wat er toe doet! Kortom: Wil jij niets missen over het vissen op karper? Klik op “vind ik leuk” Dat is dan iets wat wij ook weer leuk vinden!

 • Ontvang alle update en artikelen als deze: Klik hier!

Weet jij een leuke pagina? Plaats deze bij reacties!

Share Button

Over Martijn vd Beek

De auteur van dit artikel is Martijn van de Beek. Met karpervissen begonnen in 1996. Zijn passie van het vissen op karper doorgeven aan de jeugd is een van zijn favoriete bezigheden. Niets missen? Stuur hem nu een vriendschap verzoek op Facebook!

5 comments

 1. facebook pagina met laatste nieuws rondom het karpervissen in de regio Utrecht

 2. Voor ieder karper lover uit de EU

 3. Beste ,

  Check ook even Facebook : karpervirus .
  Gewoon een leuke groep zonder dat iedereen elkaar constant afkraakt.

  Mvg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*