Home / Disclaimer

Disclaimer

www.karpervissenuniversiteit.nl bevat informatie over, en links naar websites over karpervissen of zijn hieraan gerelateerd. De informatie wordt uitsluitend aangeboden voor het gemak van de gebruikers van deze website. Karpervissen universiteit heeft geen bemiddelende functie in het verkopen van deze manieren of producten. Iedere transactie betreffende een verkoop is dan ook een zaak tussen aanbieder en klant. Tevens is opname op deze website nadrukkelijk niet bedoeld om een bepaalde mate van kwaliteit van de manieren te suggereren.

Karpervissen universiteit besteedt veel zorg aan de juistheid van de gegevens op deze website. Desondanks kan de juistheid en volledigheid van de informatie niet garanderen, omdat zij afhankelijk is van de gegevensverstrekking door organisatoren van de manieren om geld te verdienen. Derhalve kan deze website niet aansprakelijk worden gesteld voor schade die zou kunnen ontstaan als gevolg van onjuistheden of onvolmaaktheden. Ook tijdens reviews van producten of diensten kan een leverancier en eigenaar geen schade verhalen. Deze reviews zijn ontstaan door het gebruik van producten en/of diensten en worden verwoord naar de mening en het gevoel van de auteur van het artikel. Bij bedreiging zal direct overgegaan worden tot aangifte.

www.karpervissenuniversiteit.nl heeft geen controle over de juistheid en het actueel zijn van de websites waarnaar is gelinkt. Zij distantieert zich dan ook van de inhoud van de sites waarheen vanaf deze site links zijn gelegd. Tevens is zij niet aansprakelijk voor schade volgend uit het gebruik van de op gemelde links.