Home / Nieuws / De 5 populairste artikelen van 2014 (terugblik)

De 5 populairste artikelen van 2014 (terugblik)

2014 karpervissers

December, de maand van overzichten en toplijsten. Even terug kijken op het jaar achter ons. Daarom voor jou dit artikel met daarin de meest populairste artikelen van deze website in 2014 en een paar opvallende zaken.

Op maandag 2 juni 2014 kwam het allereerste artikel online en geplaatst op het oneindige internet. Op 3 juni bezocht de allereerste bezoeker deze website. Wie weet was jij dit!

Nu aan het einde van het jaar 2014 komen nog 1 keer de meeste gelezen artikelen op basis van een populariteitsindex.

Klik op de titels om verder te gaan!

Top 5 meest populaire artikelen.

5# Karpervissen in de herfst.

De meteorologische winter is al begonnen maar dit artikel uit de herfst mag net aftrappen in top 5 meest gelezen van 2014. Korte tips en trucs die ik toepas in de herfst werden uitgebreid gelezen.

4# Karperstekken zoeken.

Door dit artikel kwam er zelfs een bedankje in de mail van een visser die ineens een sprong maakte in de kennen van de jacht op karpers. De juiste stek is natuurlijk ook het begin van vangen of blanken.

3# Onderzoek karper door Sportvisserij Nederland.

Een sterk en interessant onderzoek over het vissen op karper door Sportvisserij Nederland. Hun betreft dan ook alle eer! Hieruit kwam er een klein artikel voort met daarin de voor mij opvallendste zaken omtrent het onderzoek over de gehele karpervisserij.

2# Handige apps voor karpervissers.

Hoe kun je apps inzetten tijdens het karpervissen. Apps maken veelal ons dagelijks leven een stuk makkelijker dus waarom niet tijdens het vissen op karper. Natuurlijk kun je hier ook vraagtekens bij zetten.

1# Je visstek beveiligen.

Verreweg het meest belangwekkende artikel van 2014. De kracht van sociale media kwam hier in volle glorie tot zijn recht. Met enkele dagen meer dan 1250 unieke bezoekers per 24 uur is dit de onbetwiste nummer 1 voor deze website.

Zelfs landelijke radio en tv pakten dit artikel op en stuurden e-mails of ik in hun uitzendingen zou willen komen. En ik? Ik zat relaxt en ontspannen vakantie te vieren en was totaal niet op de hoogte van de boost en reacties van dit artikel.

Pas toen ik thuis kwam knalde de mailbox open met aanvragen en zag ik de statistieken van die week. Alleen zoals het nieuws beaamt… Toen was dit artikel al geen nieuws meer…

Ciproboilies.nl, Fransekarpers.nl en jij als bezoekers bedankt de mogelijkheden in 2014…

Namens Rene, Joris, Joey en Martijn:

2

Share Button

Over Martijn vd Beek

De auteur van dit artikel is Martijn van de Beek. Met karpervissen begonnen in 1996. Zijn passie van het vissen op karper doorgeven aan de jeugd is een van zijn favoriete bezigheden. Niets missen? Stuur hem nu een vriendschap verzoek op Facebook!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*