Home / Karpervissen Frankrijk / Betaalwater Frankrijk

Betaalwater Frankrijk

Betaalwater in Frankrijk

Betaalwater Frankrijk jouw zoekopdracht? Dan mag je dit artikel niet missen! Een overzicht van diverse top betaalwateren als zijnde een betaalwater in Frankrijk. Per water is het zichtbaar of er een accommodatie aanwezig is of dat het een bivvy water is.

Betaalwater Frankrijk

Meer informatie over de aanbieders, hoe te boeken en de omgeving leest u ook allemaal in dit complete overzicht. Natuurlijk ziet u informatie over het bestand karper per betaalwater en de actuele prijs om te boeken.

Regelmatig krijgen we de vraag binnen of we nog een leuk betaalwater in Frankrijk weten. Daarom nu dit overzicht met diverse keuzes voor een Frans betaalwater. Mocht je betaalwateren zoeken, dan vind je ze hier zeker.

Overzicht Frans betaalwater

#1. Bears Lake

Bears lake is een water van 1.5 hectare groot met een bestand van grote karper. Met dieptes van 1 meter tot 4 meter en een wisselende bodemstructuur is een voerboot met dieptemeter aan te raden. De moeilijkheidsgraad is gemiddeld, maar de eigenaren zijn aanwezig voor de juiste tips. Reserveren is mogelijk vanaf een week.

Boeken en prijzen

 • Te boeken of reserveren bij: The Carp Specialist.
 • Prijs vanaf: € 1420.-
 • Met accommodatie mogelijk: Alleen met accommodatie.

Meer informatie over Bearslake vind je bij The Carp Specialist, op YouTube en op de eigen website van Bearslake bearslake.co.uk

Video over dit betaalwater:

Locatie en liggen Bears lake

 

#2. Lac de Villedon 

Lac de Villedon is misschien wel het bekendste betaalwater in Frankrijk. Met een groot bestand aan zware karper is het 40 hectare meer populair bij karpervissers. Dit water is zowel met als zonder accommodatie te boeken. Volgens de eigenaren van Lac de Villedon is het voor iedereen mogelijk om hier een karper te vangen.

Boeken en prijzen

 • Te boeken of reserveren bij: Fisherman holidays en Carp specialist.
 • Prijs vanaf: € 375.-
 • Met accommodatie mogelijk: Ja, niet verplicht.

Verdere informatie kom je tegen op de website van Fisherman holidays, The Carp Specialist, de website van Lac de Villedon en hier en hier vind je meer interessante informatie over Villedon.

Video Lac de villedon

Locatie en ligging betaalwater Frankrijk Villedon

 

#3. The Great lake

Great lake is een betaalwater in Frankrijk wat steeds populairder wordt. Hoewel het 22 hectare water behoorlijk moeilijk is, zijn er vele target karpervissers die dit Franse betaalwater regelmatig bezoeken. Een karper met de naam The Queen zwemt onder andere rond in dit prachtige water. Vele vissers doen hun droom na jagen om deze vis te vangen.

Boeken en prijzen

 • Te boeken of reserveren bij: Carp specialist.
 • Prijs vanaf: € 285.-
 • Met accommodatie mogelijk: Nee

Wil je meer weten? Bekijk dan de informatie op de website van The Carp Specialist, of bekijk meer informatie van dit unieke Franse betaalwater op www.domainedegoncourt.com

Video The Great Lake

Locatie betaalwater Frankrijk The Great Lake

 

#4. Lac Serenity

De 3 hectare water waar je voor betaald van Lac Serenity zwemmen karpers tot 44 pond. Het vrij kleine water herbergt daarnaast ook een aantal meervallen. De bodem van het meer herbergt her en der harde plekken maar het is vissen gaat er redelijk eenvoudig. Er zijn geen accommodaties beschikbaar.

Boeken en prijzen

 • Te boeken of reserveren bij: Fransekarpers.nl
 • Prijs vanaf: € 245.-
 • Met accommodatie mogelijk: Nee

Meer info lees zie je op de website van Fransekarpers.nl

Foto Lac serenity

lac serenity

Bron foto: Fransekarpers.nl

Locatie water van Lac serenity

 

 

#5. Etang 5

Etang 5 is een legendarisch water waar het een aantal jaren niet mogelijk was om te vissen. Nu is het weer toegankelijk en zijn de karpers tot maar liefst 42.9 KILO zwaar weer te vangen. Het is geen eenvoudig water maar de 41 hectare herbergt altijd verrassingen in de vorm van aantallen of gewicht!

Prijzen en boeken

 • Te boeken of reserveren bij: www.fishermanholidays.com
 • Prijs vanaf: € 180.-
 • Met accommodatie mogelijk: Nee

Tips en meer informatie vind je op de www.fishermanholidays.com en op YouTube

Video Etang 5

Locatie Etang 5

 

#6. Nauticarp

Voordelig een week vissen op een betaalwater met gave karpers kan bij Nauticarp. Het meer van 7 hectare is te bevissen vanaf 6 ruime stekken. Het karperbestand is interessant met als hoogste gewicht een karper van meer dan 28 kilo. Daarnaast zijn er enkele koi’s en graskarpers te vangen.

Prijzen en boeken

 • Te boeken of reserveren bij: Nauticarp.nl
 • Prijs vanaf: € 220.- per week.
 • Met accommodatie mogelijk: Ja.

Meer informatie lees je op Nauticarp.nl en op de Facebookpagina van eigenaar Jerke de Vries krijg je ook regelmatig updates van dit Franse betaalwater.

Video meer Nauticarp

Locatie Nauticarp

 

 

#7. Little Christophe

Veel karpervissers typen in bij Google: Betaalwater Frankrijk. Dit is zo’n water wat je daar niet ziet. Weg van de drukte en een totaal andere wereld is het meer van Little Christophe. 4 hectare karper water compleet tot uw beschikking zonder last van andere karpervissers.

 • Te boeken of reserveren bij: Visvakanties.nl
 • Prijs vanaf: € 900.- per week
 • Met accommodatie mogelijk: Ja, huren met woning verplicht.

Direct boeken? Dan kan op Visvakanties.nl. Meer informatie lees je ook op www.domaine-st-christophe.com

Foto water Little Christophe

Betaalwateren Frankrijk

Bron foto: Visvakanties.nl

Locatie Little Christophe

Karpervissen in Frankrijk

Meer informatie over vissen in Frankrijk, betaalwater Frankrijk en openbare wateren  leest u op karpervissen Frankrijk of meer informatie over openbaar water? Bekijk dan deze video over karpervissen in Frankrijk.

Ken jij ook een Frans betaalwater wat thuis hoort in de rij van betaalwater Frankrijk? Heb je vragen of suggesties? Ooit gevist op karper op in van de bovenstaande wateren? Geef het door onder aan de pagina in het reactieveld.

Share Button

Over Martijn vd Beek

De auteur van dit artikel is Martijn van de Beek. Met karpervissen begonnen in 1996. Zijn passie van het vissen op karper doorgeven aan de jeugd is een van zijn favoriete bezigheden. Niets missen? Stuur hem nu een vriendschap verzoek op Facebook!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*