Home / Karpervissen voor beginners / B carp starter kit. Een hele handige zet voor de beginnende visser!

B carp starter kit. Een hele handige zet voor de beginnende visser!

In de afgelopen weken startte de eerste karperbeurs in een rij van een aantal. De beurs in kwestie was de hengelsport en visbotenbeurs in de jaarbeurs in Utrecht. Ben jij beginnende karpervisser? Dan heb ik iets moois gezien voor je!

Het was lekker dichtbij huis voor mij dus ik besloot om toch maar weer eens een kijkje te gaan nemen, afgelopen jaar had ik verstek laten gaan op deze beurs dus het was alweer twee jaar geleden dat ik geweest was. Bij de laatste versie die ik bezocht was het wat mij betreft een boilie koopbeurs, gelukkig was dat deze keer anders. Er stonden er wel een paar maar die waren vast en zeker verdwaald.

Ik ga niet opsommen met wat voor een mooie (voer)boten , (vrijloop)molens of hengels ik gezien heb. Natuurlijk heb ik die gezien, mijn oog viel op iets anders…… iets wat een beetje in de serie past “Beginnen met karpervissen, welke spullen heb je nodig”.

Ergens op de stand van B-carp (mooie spullen hebben die overigens) kwam ik de B carp starter kit tegen. En dan niet 2 hengels, 2 molens enz enz. Nee een starter-kit voor klein materiaal. Ik vond dit een hele slimme zet voor de beginnende karpervisser.

 b carp starters kit

De B carp starter set wordt aangeboden vanaf 24,95 en bevat:

• Boilienaald
• Boiliestoppers
• 5 gripper haken in de maat 6
• 5 classic boiliehaken in de maat 6
• 5 anti snag-haken in de maat 4
• 2 complete rigs met beide een verschillende haak
• 5 quick change swiffels
• 5 anti tangle sleeves
• 5 loodclips met bijbehorende rubbers
• 5 siliconentubes
• 5 stuks krimpkous
• 2 leaders 70 cm
• 5 meter onderlijnmateriaal 20 lb
• 2 stuks inline lood 3 oz
• 2 stuks wartel gripper lood 3 oz.

Kortom een leuke en bijna complete set om te starten… mis alleen het schaartje!

Share Button

Over Rene de Vries

De auteur van dit artikel is Rene de Vries. Hij vist sinds 1996 op karper. Naast auteur op deze website is hij de eigenaar van het reisbureau Fransekarpers.nl voor karpervisvakanties met of zonder accommodatie. Niets missen? Stuur hem een vriendschap verzoek op Facebook of volg hem op Twitter!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*