Home / Karpervissen voor beginners / 5 karpervissers die je moet volgen op Facebook

5 karpervissers die je moet volgen op Facebook

5 karpervissers/personen die je moet volgen op Facebook

facebook karpervissen

Waarom zou jij deze karpervissers volgen? Dat leg ik je per persoon uit. Dit zijn voor mij de karpervisser bij wie ik uitkijk naar hun updates. Hun tijdlijn op Facebook mag net zo snel gaan als de lijn van de spoel in een gierende slip!

Waarom volgen op Facebook?

De ene persoon om zijn kennis over het karpervissen en de andere persoon bijvoorbeeld om zijn mooie foto’s of video´s.

Deze favoriete personen staan niet op favoriet volgorde maar in willekeurige volgorde.

Roelof Schut

roelof SchutHet lijkt dat Roelof Schut de mooiste ba(a)n(en) van Nederland heeft. Tenminste, hij is zo goed als dagelijks met de hengelsport bezig. Als leraar op sportvis academie, wat super gaaf is en hij is verbonden met onder andere het merk JRC. Daarnaast is hij hoofdredacteur van het Spiegel magazine. Zo leest hij altijd als eerste dit toffe blad. Op Facebook is Roelof super actief, bijna dagelijks krijg je een inkijk in zijn leven als karpervisser. Hij is niet te beroerd om een vraag te beantwoorden of om een reactie te geven in de vorm van een tip.

Volg Roelof op Facebook. Ga naar Roelof Schut

Erik Marijnus

Erik MarijnusEen 100% technische karpervisser waarbij hij volgens mij alleen maar succes heeft. Naast grappige onderdelen komen er diverse tips en updates voorbij op zijn Facebook pagina. Leuke video’s en foto’s staan in het vooruitzicht van deze karpervisser waarbij er geen tip achterblijft. Naast consultant voor Ashima is Erik ook een van de gezichten achter Cipro Boilies. Volg Erik Marijnus op Facebook en mis geen tip van hem.

Ga hier naar de Facebook pagina. Volg Erik Marijnus

Julian Cundiff

Julian CundiffAuteur van het “Complete karperboek”. Een boek wat iedere karpervisser heeft gelezen of nog lezen moet. Maar er is veel meer interessants aan deze man. Op sociaal media kanalen geeft hij veel tips voor karpervissers van allerlei niveau. Cundiff is zeker interessant op Facebook met zijn charmes en grollen en hij gaat geen discussie uit de weg.

Ga hier naar Julian Cundiff

Pieter van de Werfhorst

Pieter van de WerfhorstHet gezicht van Strategy is voor mij toch wel Pieter van de Werfhorst. De Elburger ademt karper(lucht) uit en weer in. Niet te beroerd om een goede tip over materiaal of viswater te geven. Zijn Facebook pagina bonkt van de dikke karpers en de leuke avonturen in Nederland maar vooral elders in Europa waar hij regelmatig te vinden is. Ook voor informatieve video’s is Pieters pagina de tip want regelmatig komt er een video update online met daarin vette tips over karpervissen!

Ontmoet Pieter van de Werfhorst

 

Remond van Dijk

Remond van Dijk Een visser met een scherp oog voor detail. Het meest interessante aan deze visser vind ik zijn strakke foto’s. Karpers in klasse gefotografeerd en het perfect in balans zijn van een foto is aan hem besteed. Deze pro-staffer van het magazine Karper is bijna wekelijks aan het water te vinden. Vaak volgt hiervan een update op zijn time-line met diverse tips voor iedereen. Video updates zie je regelmatig in zijn tijdlijn en vaak vanaf de prachtige rivier de IJssel. Als je liefde hebt voor mooie foto’s en van karpers dan moet je Remond wel volgen. Ga hier naar Facebook: Remond van Dijk

Heb jij ook iemand die zeker de moeite waard is om te volgen? Geef deze personen door bij reacties.

Volg jij ze allemaal? 

Share Button

Over Martijn vd Beek

De auteur van dit artikel is Martijn van de Beek. Met karpervissen begonnen in 1996. Zijn passie van het vissen op karper doorgeven aan de jeugd is een van zijn favoriete bezigheden. Niets missen? Stuur hem nu een vriendschap verzoek op Facebook!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*