Home / Karpervissen voor beginners / 3 brute video’s over karpervissen

3 brute video’s over karpervissen

3 brute video’s over karpervissen

In dit artikel zie je 3 YouTube video’s die je moet gezien hebben als karpervisser. Waarom? Omdat ze mooi, humoristisch of bijzonder bruut zijn. En omdat ze sterke informatie bevatten die jou als karpervisser beter maakt. Bij iedere video zie je een korte beschrijving met daarin de punten waarom jij kijken moet.

Bekijk alle 3 karperfilmpjes

#1. Karper van 34 KG in de Alpen

Mark Hofman vangt een bak van een karper in de prachtige Alpen. Het commentaar is weer van Michiel Pilaar dat overigens helemaal hilarisch is. Hoe dan ook een video die je moet gezien hebben… De sfeer, de vis en het commentaar maken voor mij deze video een favoriet. Bizar maar met een prachtig resultaat.

#2. Een passie voor karper

Leon Hoogendijk met zijn film A passion for carp is de film waar je goed moet voor gaan zitten. Naast mooie karpers en mooie shots bevat deze karperfilm veel sterke tips over het vissen op karper. Karpervissen in een paradijs, zo kun je het wel stellen. Een top karperfilm om vol van te genieten.

#3. Klassieke karpervissers in Tsjechië

Net als in Nederland is er een groep “klassieke” karpervissers waaraan er veel ergernis is gekoppeld. Een groep serieuze vissers maakten er aandacht voor door men de spiegel voor te houden. Onzin… maar grappig om te zien. Helaas ook in Nederland veelal de realiteit.

Meer kijken? Gaan naar karperfilmpjes

Share Button

Over Martijn vd Beek

De auteur van dit artikel is Martijn van de Beek. Met karpervissen begonnen in 1996. Zijn passie van het vissen op karper doorgeven aan de jeugd is een van zijn favoriete bezigheden. Niets missen? Stuur hem nu een vriendschap verzoek op Facebook!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*